• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Banner för Sommarbingon hos Miljonlotteriet. I en pratbubbla står det "Jackpotten startar på 40 000 kr"

Våren börjar övergå i sommar och hos Miljonlotteriet har man nu stängt ner vårbingon och öppnat upp sommarbingon istället. I sommarbingon kan alla som gillar variantbingo och stora jackpottar tävla om jackpottvinster på minst 40 000 kr och samtidigt stötta organisationer som jobbar med att ge utsatta barn ett bättre sommarlov.

I sommarbingon spelas 75-bollars variantbingo vilket betyder att radvinster delas ut till de som får en rad, två rader, tre rader, fyra rader och fem rader. I spelet finns som sagt också en progressiv jackpott med minst 40 000 kr i potten. Denna faller ut till den/de som lyckas få fem rader inom 50 bollar.

I sommarbingon kostar brickorna 4 kr styck och allt överskott går till att stötta organisationer som arbetar med att ge barn och ungdomar ett härligt sommarlov. Det kan till exempel handla om att stötta kolloverksamhet för barn och ungdomar och andra typer av sommarlovsaktiviteter.

Tjänar andelar till jackpottdragning

När man köper brickor i Sommarbingon samlar man också in andelar till Miljonlotteriets stora jackpottdragning Miljonjackpott. Dragningar sker två gånger om året och vinnaren tar hem 1 000 000 kr. Man tjänar in en andel till dragningen för varje krona man spelar för.

I sommarbingon kan man köpa upp till 24 lotter i en och samma spelomgång.

Sommarlott i lott-avdelningen

Det är inte bara i Miljonlotteriets bingoavdelning som sommaren gjort entré. Sommaren har även kommit till deras lotteriavdelning. Där kan man köpa lotten “Sommarlotten”. Sommarlotten kostar 20 kr och allt överskott går precis som i Sommarbingon till verksamheter som anordnar sommarläger och sommaraktiviteter för barn och unga.

Har man tur och får en vinstlott kan man vinna upp till 2 miljoner kronor på Sommarlotten.

Mer information finns hos Miljonlotteriet

Du hittar mer information om både Sommarlotten och Sommarbingon hos Miljonlotteriet.

Detta är inte första gången Miljonlotteriet anordnar bingo eller säljer lotter för ett specifikt ändamål. Tidigare har de bland annat sålt bingobrickor och lotter till förmån för organisationer som jobbar med att ge barn och familjer en nykter och trevlig jul.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.