• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Påsken är över, men bingorummen har inte slutat att fira! Hos Maria kan du till exempel tävla om en resa till Dubai och hos Paf har du fortfarande chans att få en bricka på köpet! Fortsätt läs så berättar vi alla detaljer.

Sista chansen att få en extra bricka

I dag avslutar Paf sin påskkampanj där du får en extra gratis bingobricka när du köper fem brickor under en omgång i Variant-rummet. Erbjudandet gäller fram till och med klockan 22:59 den 23:e april.

Tävla om en Dubai-resa

Hos Maria hittar du istället en nystartad casinoturnering med en resa till Dubai i potten. Turneringen gäller på utvalda spel om Phoenix Reborn, Reactoons, Iron Girl och Contact och du måste anmäla dig för att delta i tävlingen.

För att vinna resan gäller det att få högsta utjämnade vinst på ett enda spinn på någon av de kvalificerade spelen. Tävlingen är öppen fram till och med den 29:e april, sen koras vinnarna och priser delas ut.

Förstapriset är en lyxig resa för två till Dubai. Vinner du resan kan du se fram emot att få flyga till Dubai och bo på femstjärnigt hotell tillsammans med en vän. Under vistelsen blir det även spännande utflykter med bland annat helikoptertur och kamelridning. Dessutom ingår 40 000 kr i fickpengar i priset.

Övriga vinnare i tävlingen får varsitt kontantpris på mellan 100 kr – 25 000 kr. Totalt ligger 200 000 kr i kontanter i potten utöver resan som är värd 100 000 kr.

Fullständiga regler och villkor för tävlingen hittar du hos Maria.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.