• 200 kr i välkomstgåva
  • Omsätt 100 kr och få 200 kr att spela för
  • Läs mer om Miljonlotteriet
  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Du missar väl inte turneringarna i unibets bingo? De har massor av extra tävlingar att delta i för dig som gillar bingo och minispel. Priserna betalas ut i kontanter och det är lätt att vara med och tävla. Du behöver bara anmäla dig och sen spela på de utvalda minispelen eller i de utvalda bingorummen i turneringen.

Aktuella turneringar

Här nedan kan du se några av turneringarna som du kan se fram emot hos unibet framöver:

14:e mars – Jack’s Challenge med 1750 kr i prispotten. Turneringen gäller på minispelet Jacks’s Challlenge och 1000 kr av prissumman går till den spelare som får högsta utjämnade vinst på 10 sammanhängande rundor.

15:e mars – Money Mission, 1750 kr i potten och spelen som ingår i turneringen är Jack’s Jackpot, Money Mansion och Poe’s Treasure. Precis som i ovan nämnda turnering så gäller det att spela minst 10 spinn på dessa slotar och få högsta utjämnade vinst på 10 sammanhängande spinn för att få del av prispengarna.

18:e mars – Blender Blast Battle, priser värda 1750 kr som fördelas på topp tre i turneirngen som gäller på minispelet Blender Blast. Minst 10 spinn krävs för att delta.

Du hittar hela schemat med aktuella turneringar i bingon hos unibet. Där finns också tävlingsregler och prisstruktur för turneringarna. Kom ihåg att anmäla dig till de turneringar du vill delta i!

Nytt minispel: Epic Joker

Vi kan också passa på att berätta att det har landat ett nytt minispel i bingon: Eric Joker. Spelet har utvecklats av Relax Gaming och är mycket uppskattat bland casinospelare. Nu har det alltså hittat in i unibets bingoavdelning. Prova i dag, har du tur kan du vinna upp till 500x insatsen i den här klassiska retro-sloten.