• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Maria Bingo jobbar ständigt med att ha bra erbjudanden för sina bingospelare. Så även den här veckan. Följande erbjudanden ligger och lurar inför de kommande dagarna.

Måndagsbonus

De som anser måndagen som veckans tråkigaste dag kan inte stå för samma åsikter hos Maria Bingo. Bolaget erbjuder 50 % på alla insättningar mellan 13 och 15 och 21 samt 23 ikväll. Enkronabingon går som vanligt mellan 17 – 19 och måndagen blir därmed fulländad. Tänkt på att det är idag det gäller och inte alla måndagar!

Kärlekstisdag

Imorgon kan du spela mönsterbingo Hjärtat där en bricka kostar endast två kronor. Den går mellan 14 – 17 tisdag till fredag den här veckan så det är bara att roffa åt sig den kärlek som bjuds.

Filmkväll

Mys till det med Maria-kompisarna och bjud upp till filmkväll. Mellan 18:00 – 22:00 diskuteras filmtips, har film-quiz och utlottning av biobiljetter i chatten. Det här gäller på tisdagar så var beredda!

Torsdags-Quiz

På torsdag kommer CM-Pindus ha quiz mllan 19-21. Dubbla chattspelsvinster gäller på torsdag mellan 10 – 12 och 17 – 19. Häng me!

 

Läs mer om Maria Bingo
Gå direkt till Maria Bingo och börja spela bingo