• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

För fjärde året drar MamaMia på bingoresa till Gran Canaria och nu kan du följa med. Resan, som går av stapeln mellan 19-26 maj 2012, kostar 3500 kr och då ingår flyg t/r, boende, frukost och middagar och andra överraskningar. På resan kommer det att anordnas flera olika tävlingar, men det utlovas även sol, bad och njutning. Besök MamaMia Bingo och läs mer om resan och hur du anmäler dig.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.