• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Texten jackpott med mynt i bakgrunden

Miljonlotteriet har delat ut en rekordstor bingojackpott på exakt 411 081 kr. Vinnaren? Inger, en trogen spelare från Stockholmsförorten Järfälla.

Miljonlotteriet är ett av Sveriges äldsta lotterier. De har varit verksamma ända sedan 1964 för att samla in pengar för att främja ett alkohol- och drogfritt samhälle. Förutom lotter erbjuder de bingo online på sin sajt. Och det var i deras bingo som Inger kammade hem den enorma storvinsten på 411 081 kr. Aldrig tidigare har Miljonlotteriet delat ut en så stor högvinst i bingon.

Inger ska fira med middag

Inger har som sagt varit en trogen spelare hos Miljonlotteriet i många år och stöttat deras verksamhet. Närmare bestämt i 14 år. Nu har hon kammat hem den hittills största bingovinsten i Miljonlotteriets historia. För pengarna ska hon unna sig några lyxprylar och bjuda familjen på middag för att fira. Vilka lyxprylar hon tänker köpa avslöjar hon dock inte i vinnarintervjun. Däremot berättar hon om den första omtumlande tiden efter vinsten.

Inger hade först svårt att förstå hur mycket hon faktiskt vunnit och var tvungen att kontrollräkna siffrorna. Hon skrev också ut mailet med vinstbeskedet för att ta in hur mycket hon hade vunnit.

Jackpotten föll ut i Stjärnjacken

I intervjun berättar Inger också att hon spelar för spänningens skull och att 3-kronorsbingon hos Miljonlotteriet är en av favoriterna. Det var dock inte 3-kronorsbingo hon spelade när jackpotten föll ut, utan Stjärnjacken. I Stjärnjacken spelas 75-bollars variantbingo för 15 kr brickan. Jackpotten startar på 20 000 kr men är progressiv så den stiger i värde ända tills den faller ut. För att vinna jackpotten måste man få full bricka inom 51 bollar.

När Inger vann jackpotten återställdes den till utgångsläget på 20 000 kr. Sedan dess har den ökat till 28 000 kr och vem vet hur hög den hinner bli innan den faller ut igen?

Lycka till

Vi på Bingoonline önskar Inger ett stort grattis till rekordvinsten

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.