• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Folkkäre Sven Melander är gäst hos Lotta när nationaldagshelgen ska firas i BingoLotto på söndag. Det innebär lite extra fina vinster i bingospelen – bilar, vitvaror och en lyxig resa till Barbados. På scen hittar vi ett annat Barbados – nämligen dansbandet med samma namn.

Nationaldagshelgen vill vi naturligtvis fira lite extra i BingoLotto. Lottas Spelhåla är fulladdad som vanligt men dessutom har vi kryddat med vinsterna som faller ut direkt på bingoraden.

Bilar, vitvaror och resor finns med på lottraderna denna afton. Kvällens inringning blir en lyxig resa för två till Barbados.

Journalist, programledare, underhållare, revyartist … Veckans gäst, Sven Melander, har hunnit med en hel del sedan han blev rikskändis som ”Berra” i Lasse Åbergs film Sällskapsresan från 1980.

Sedan dess har vi sett honom i en mängd olika roller och figurer som ”Steve med Lloyden”, ”Rulle” och kocken ”Werner” har tagit svenskarna med storm. Lotta plockar från ett stort och rikt humoristiskt arkiv när hon sätter denne mångsidiga man under luppen.

Alla gäster hos Lotta får skänka 10 000 kronor till en valfri förening i Sverige. Sven har valt att skänka sina till ishockeyföreningen IK Pantern i Malmö.

Veckans finalspelare heter Patrik Wärnehall och kommer från Kisa. På söndag är det dags för Patrik att stiga in i Lottas Spelhåla och pröva lyckan bland spelkorten. Med rätt kortval hela vägen kan han åka hem som mångmiljonär!

BingoLotto sänds i TV4 Plus den 7 maj 19.00-21.00