• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
En liten rosa hund som står intill en pratbubbla där det står "Veckans chattspel" Ovanför hunden svävar bingobollar och noter.

Miljonlotteriet bjuder på massor av spännande chattspel i bingon den här veckan. Varje dag finns flera roliga tävlingar att delta i och har du tur kan du vinna bonuspengar och lotter.

Hos Miljonlotteriet händer det nästan alltid något spännande i bingochatten. Varje vecka brukar de bjuda in till olika chattspel där man kan vinna små bonusar, lotter och annat smått och gott om man har tur.

De kommande dagarna finns flera chattävlingar att se fram emot för dig som gillar utmaningar. I morgon onsdag finns det till exempel tävlingar att se fram emot nästan hela dagen. Redan mellan klockan 09:00-12:00 är en chattvärd på plats och ställer frågor. Den som först svarar rätt belönas med 50 kr i bonuspengar eller en miljonlott.

Efter en lunchpaus är chattävlingarna tillbaka klockan 13:00 och pågår till klockan 17:30. Under den här tiden spelas lite olika chattspel. Det kommer bland annat bli stegen och vinnaren väljer. Det betyder att vinnaren får välja nästa chattävling.

För alla kvällsmänniskor bjuder Miljonlotteriet på en avslutande chattävling som pågår mellan klockan 18:00 – 21:40. Då går det ut på att gissa artisten och vinnarna i tävlingarna får 100 kr i bonus. Tävlingen går till såhär:

  1. Chattvärden delar ut ledtrådar och du ska klura ut vilken artist chattvärden söker.
  2. När du klurat ut vilken artisten är ska du maila in ditt svar tillsammans med ditt nickname.
  3. Chattvärden meddelar vilka mail som kommer att vinna, till exempel rätt svar som kommit in som mail nummer 2, 5 och 8. Det är alltså inte säkert att man behöver vara först med rätta svaret för att vinna.
  4. I slutet av tävlingsperioden kommer chattvärden meddela vinnarna

Man kan bara tävla en gång.

Mer info finns hos Miljonlotteriet

Vill du veta mer om hur de olika chattävlingarna spelas? Då finns tävlingsregler och information i Miljonlotteriets avdelning med chattspel. På deras sajt hittar du också hela schemat med chattävlingar så att du kan se exakt vilka tider som gäller för de olika tävlingarna.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.