• 200 kr i välkomstgåva
  • Omsätt 100 kr och få 200 kr att spela för
  • Läs mer om Miljonlotteriet
  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Nu har du chans att säkra en plats till Bingo on the Beach på Marbella! Säkra ett resepaket i någon av de kommande veckoturneringarna hos bingo.com så får du och en vän åka till Marbella i maj!

I skrivande stund återstår fem veckoturneringar. Anmäl dig till de turneringar du vill delta i och spela på utvalda kampanjspel för att vara med och tävla. Du måste spela minst 20 rundor på de utvalda kampanjspelen för att kvalificera dig till tävlingen. Den spelare som får högsta utjämnade vinst över 20 rundor vinner ett resepaket för två. Observera att du måste satsa minst 2 kr per spinn för att ditt spel ska räknas till turneringen. Endast spel med riktiga pengar är giltigt.

Här kan du se datumen för de återstående fem kvalturneringarna: 11-17 februari, 18-24 februari, 25 februari – 3 mars, 4-10 mars och 11 – 17 mars

Hos Bingo.com hittar du hela schemat med kvalturneringar och vilka spel som ingår i turneringen vecka för vecka.

Extra vinstchanser

Du har även chans att ta hem ett resepaket genom att vinna en av de tre specialkategorierna i tävlingen:

– Bästa chattkompis – den spelare som utöver det vanliga brukar bidra till stämningen i chatten vinner ett resepaket. Maila in och motivera varför du borde få denna utmärkelse!

– Bästa motivering – skicka in en motivering till varför du borde få åka med på resan. Bästa motivering vinner!

– Trogen kund – En av de mest trogna och lojala spelarna kommer få följa med till Marbella

Om resan

Resen till Marbella går av stapeln mellan den 9-12 maj och sker tillsammans med de andra vinnarna i kampanjen Bingo on the Beach hos bingo.com.