• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Blir du vinnaren som tar rubbet hos Unibet Bingo? Det kan vi iallafall hoppas på, eftersom du då får 10 000 kronor i kontanter! I fyra turneringar ska det avgöras – vilken bingospelare det är som har allra bäst flyt när det gäller bingo! Just nu pågår den andra turneringen som fortsätter till den 13e augusti. Nästa omgång går den 14-20 augusti och den sista går mellan den 21a till 27e augusti.

För att vara med att tävla om förstapriset på 10 000 kronor ska du genomföra tre enkla steg. Steg ett är att satsa 350 kronor i kontanter på de minispel som finns hos Unibet. Detta ska du göra inom en 24-timmarsperiod. Så fort du gjort detta får du tillgång till bingorummet som är aktuellt för kampanjen. Här drar nästa steg igång, där du ska spela bingo och samla poäng med dina vinster. Du får olika mycket poäng beroende på vad du har på din bricka. En rad ger till exempel 10 poäng, fyra rader ger dig 40 poäng och har du en full bricka får du hela 50 poäng.

Poängen kommer sedan sätta dig på en topplista, där du tävlar mot de andra spelarna. Den som har förstaplatsen när turneringen tar slut blir vinnaren av 10 000 kronor i kontanter! Sammanlagt finns det 30 spel att ta del av varje dag, på olika tider. För att se de aktuella tiderna och hur många poäng du får för brickorna – kika in på Unibet Bingo via länken nedan, så kan du läsa mer. Där kan du också se en live uppdaterad leaderboard, så du kan se vem som leder och hur du ligger till i tävlingen. Lycka till!

Till Unibet Bingo ->