• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Betsson Bingo har kungjort att man släppt tio nya bingospel så här lagom till sommarmånaderna. Allt för att deras bingokunder skall ha roligt och få uppleva nya utmaningar. Bland de nya spelen hittar du;

Skattjakten

Här åker du på skattjakt som kan ge dig hela 7000 kronor! Samla ihop till Bingo på 44 bollar så tar du hem storvinsten. Spelet går i 90-bollarsrummet varje dag, slumpmässigt från klockan tio på morgonen fram till midnatt.

Raketen

Ett nytt turbospel där 90 bollar dras och du spelar för vinst på två rader istället för tre vanliga. Brickorna kostar bara 3 kr styck.

Gratisbingo

Det omåttligt populära gratisspelet har fått en ännu högre pott där du nu kan vinna 500 kr istället för tidigare 100 kr.

Himmelsk bingo

Testa att besöka BingoHimlen under 75-bollarsrummet någon gång mellan12.00-01.00! Bingo för 1 kr brickan och ett grymt bra extrapris på 500 kr!

Lycka till!

Läs mer om Betsson Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.