• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Triple bingo Triple bingo är för dig som vill spela precis när det passar dig. Välj brickpris och antal brickor och klicka sen igång spelet när du är redo. Hur mycket du väljer att betala för brickan avgör hur mycket du kan vinna. De billigaste brickorna kostar 5 kr och då kan du vinna 15 kr för en rad, 150 kr för två rader och 1500 kr för tre rader. Väljer du istället att köpa den dyraste brickan som kostar 100 kr så vinner du 300 kr för en rad, 3000 kr för två rader och 30 000 kr för tre rader. Som du ser motsvarar detta en vinst på 3x insatsen för en rad, 30x insatsen för 2 rader och 300x insatsen för 3 rader. Du kan köpa upp till 35 brickor per spelomgång.

Så spelar du Triple bingo

I Triple Bingo gäller det att få bingo inom 32 utropade nummer. En vinnande rad kan löpa lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Varje bricka består av 5*5 rutor med slumpmässigt utplacerade nummer. Du väljer själv tempot i spelet, går det för fort kan du bromsa ner takten och tycker du det går för långsamt kan du istället öka tempot. Allt beroende på vad du själv föredrar. Det går också att ställa in om man vill dutta själv eller låta datorn sköta det automatiskt.

Har du några favoritnummer kan du öppna inställningarna och fylla i dessa så filtreras brickor som innehåller dina turnummer fram. Smidigt!

Testa gratis demospel

En av de bästa sakerna med Triple bingo är att du kan provspela spelet gratis innan du satsar riktiga pengar. Öppna spelet i demoläget så kan du testa spelet utan kostnad med låtsaspengar.

Vill du spela på riktigt är det bara att logga in och spela med riktiga insatser.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.