• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Du har väl inte missat att du kan spela lunchbingo? Flera spelbolag dukar upp med chattävlingar och extra fina priser under lunchtimmarna. Här tipsar vi om några av bingosajterna som bjuder in till lunchbingo!

MamaMia bjuder på extra prispengar + chattävling

Luncha hos MamaMia och få €1 i bonus på varje radvinst! Bonuspengarna betalas ut utöver den ordinarie prispotten. Har du gjort en insättning till kontot under dagen får du ditt extrapris utbetalat i kontanter istället!

Förutom boostade priser så bjuder MamaMia även på spännande chattävlingar under lunchen. Välj 2 nummer och hoppas att just dina nummer blir bland de först dragna så vinner du upp till €3 i bonuspengar.

Lunchkampanjen gäller i rummet Paris mellan klockan 12:00 – 13:00. Har du turen att vinna så omfattas dina bonuspengar av ett omsättningskrav på 10x om du använder dem i bingon.

Kolla in MamaMia >

Långlunch hos Bertil med fina priser

Du kan också välja att luncha hos Bertil som tävlar ut massor av fina priser under lunchen. Kolla in i rummet Vinter och gå med i chattätvlingarna för din chans att vinna bonusar, free spins och biobiljetter. Tiderna som gäller är 12:00 – 15:00.

Besök Bertil >

Bingo.com har garanterade priser

Ett annat bolag som bjuder på lite extra under lunchen är Bingo.com. Under lunchen bjuder de på billiga brickor och garanterade prispotter. Kolla in spelschemat för att se aktuella lunchkampanjer med brickpriser, prispotter och tider.

Besök bingo.com >

Smaklig lunch!

Vi hoppas att denna lilla guide har varit till nytta och att du hittar en bra sajt att spela hos under lunchen!

Lycka till!