• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Du har väl inte missat att du kan spela lunchbingo? Flera spelbolag dukar upp med chattävlingar och extra fina priser under lunchtimmarna. Här tipsar vi om några av bingosajterna som bjuder in till lunchbingo!

MamaMia bjuder på extra prispengar + chattävling

Luncha hos MamaMia och få €1 i bonus på varje radvinst! Bonuspengarna betalas ut utöver den ordinarie prispotten. Har du gjort en insättning till kontot under dagen får du ditt extrapris utbetalat i kontanter istället!

Förutom boostade priser så bjuder MamaMia även på spännande chattävlingar under lunchen. Välj 2 nummer och hoppas att just dina nummer blir bland de först dragna så vinner du upp till €3 i bonuspengar.

Lunchkampanjen gäller i rummet Paris mellan klockan 12:00 – 13:00. Har du turen att vinna så omfattas dina bonuspengar av ett omsättningskrav på 10x om du använder dem i bingon.

Kolla in MamaMia >

Långlunch hos Bertil med fina priser

Du kan också välja att luncha hos Bertil som tävlar ut massor av fina priser under lunchen. Kolla in i rummet Vinter och gå med i chattätvlingarna för din chans att vinna bonusar, free spins och biobiljetter. Tiderna som gäller är 12:00 – 15:00.

Besök Bertil >

Bingo.com har garanterade priser

Ett annat bolag som bjuder på lite extra under lunchen är Bingo.com. Under lunchen bjuder de på billiga brickor och garanterade prispotter. Kolla in spelschemat för att se aktuella lunchkampanjer med brickpriser, prispotter och tider.

Besök bingo.com >

Smaklig lunch!

Vi hoppas att denna lilla guide har varit till nytta och att du hittar en bra sajt att spela hos under lunchen!

Lycka till!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.