• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det snöar cash-klappar hos Bingo.com! Tiden fram till jul är som ett enda glittrande vakum av bonusar och kampanjer för oss som gillar att förgylla vardagen med lite spel online. Inte nog med att bingo.com erbjuder en julkalender med dagliga erbjudanden, de har också dagliga cash-klappar i kampanjen Tomtens klapputdelning. Mellan den 3-25 december slumpas det ut cash-klappar till ett sammanlagt värde av 250.000 kronor.

Ta chansen att vinna en cash-klapp

Håll utkik efter det juligaste rummet i bingolobbyn varje dag (eller kolla listan nedan) och köp det antal brickor som krävs för att delta. Har du tur kan du bli en lycklig vinnare av en eller flera cash-klappar.

Följande rum och datum gäller:

Glamour Hall: 3,8,13,18 och 23 december

The Mystery: 4,9,14,19 och 24 december

The Grand: 5,10,15 och 20 december

Ruby Skies: 6,11,16 och 21 december

Shiny: 7,12,17 och 22 december

Spela hos Bingo.com

Läs regler & villkor innan du deltar.

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.