• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det anordnas ett roligt chatt spel hos MamaMia Bingo på onsdagseftermiddagen. I Club60 spelas *MAJBLOMMAN* kl 15.00 där du anger tre valfria nummer. Tre spelare vinner 10 kronor vardera, samt får välja en av tre majblommor – blå, vit/rosa eller röd. Chattvärden lottar sedan ut 50 kronor att spela för till en av de tre ägarna av majblommorna. Missar du spelet kommer ett nytt på torsdagen som heter Vårblomman som fungerar på liknande sätt, men här ska du plantera lökar istället. På lördagen spelas en variant av Majblomman igen och då med 100 kronor som pris.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.