• Sveriges nyaste bingo
 • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
 • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på Singelbingon hos Miljonlotteriet

Hos Miljonlotteriet har du möjlighet att anpassa hastigheten på nummerdragningen i singelbingon. Välj mellan snabba nummerdragningar för ett mer intensivt spel, eller en lugnare takt för en mer avslappnad spelupplevelse. Det är helt upp till dig att bestämma speltempot.

Miljonlotteriet erbjuder bingo online. På deras sajt kan du spela både traditionell bingo tillsammans med andra och singelbingo där du spelar ensam. Singelbingon går att spela precis när som helst och du väljer själv när du vill starta en spelomgång.

Så spelas Singelbingon

Hos Miljonlotteriet spelas singelbingon på en bingobricka med 5×5 rutor med nummer 1-75 och du kan vinna på 1 rad, 4 hörn, 2 rader, 3 rader, 4 rader och full bricka. Det finns med andra ord flera vinstchanser i en och samma spelomgång. Eftersom det inte finns några andra spelare att tävla mot så gäller det att få raderna inom ett visst antal utropade nummer för att vinna. För att vinna på en rad behöver man till exempel få bingo inom 12 utrop.

Du kan välja mellan att betala 5 kr, 10 kr eller 20 kr för brickan. Brickpriset påverkar i sin tur hur mycket du kan vinna i spelomgången. Spelar du för 5 kr per bricka har du chans att vinna följande priser:

 • 1 rad – 5 kr (inom 12 utrop)
 • 4 hörn – 10 kr (inom 18 utrop)
 • 2 rader – 50 kr (inom 34 utrop)
 • 3 rader – 250 kr (inom 42 utrop)
 • 4 rader – 5000 kr (inom 47 utrop)
 • Full bricka – 125 000 kr (inom 55 utrop)

Väljer du att spela med ett högre brickpris blir de potentiella vinsterna i spelomgången högre. Innan du köper brickan kan du se hur mycket du kan vinna på de olika raderna utifrån brickpriset du valt. Du kan välja att köpa upp till två brickor i samma spelomgång.

Välj hastighet på utropen

Det speciella med Miljonlotteriets singelbingo är att du i inställningarna kan justera vilken hastighet dragningen ska göras. På så sätt kan du få nummerdragningen i ett tempo som passar dig. Inställningarna når du genom att klicka på det lilla kugghjulet uppe till höger i spelfönstret.

I inställningarna kan du också välja hur duttmarkören, som markerar de dragna numren på brickan, ska se ut. Du kan också välja att stänga av utroparrösten, ljudeffekter och bakgrundsmusik för en tystare spelstund.

Prova i demoläge

Är du intresserad av att spela singelbingo hos Miljonlotteriet kan du testa spelet i demoläge innan du bestämmer dig för om du vill spela med riktiga pengar. Demo-spelet fungerar precis likadant som det riktiga spelet, men du kan inte vinna eller förlora riktiga pengar.

 • Sveriges nyaste bingo
 • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
 • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.