• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Banner för Miljonlotteriets quiz. Bild på ett slott och texten "Kunglig quiz vinn 200 kr" i en rund cirkel.

Den här veckan finns mycket att fira. På valborg firas vårens ankomst och kungens födelsedag och på första maj firas arbetarrörelsens högtidsdag. Hos Miljonlotteriet har man valt att uppmärksamma högtiderna med en valborgs-bonus och en quiz-tävling med kungatema i bingon där man kan vinna 200 kr i spelpengar.

Quiz om kungafamiljen

För att fira Kung Carl XVI Gustafs födelsedag den 30 april, arrangerar alltså Miljonlotteriet spännande quiz-tävlingar i bingon hela den här veckan. Temat för frågesporten är förstås den svenska kungafamiljen och i varje tävling får du som spelare fem kluriga frågor om kungafamiljen att svara på.

Quizzet erbjuder inte bara en chans att testa dina kunskaper om kungafamiljen utan också möjligheten att vinna pengar att spela för. I varje spelomgång vinner nämligen fyra spelare 200 kr vardera i spelpengar.

Frågesporten arrangeras varje kväll mellan klockan 18:00-21:30 fram till och med fredag den här veckan. För att vara med och tävla behöver du ha gjort en insättning till spelkontot hos Miljonlotteriet och omsatt insättningen på spel de senaste 90 dagarna. Du behöver också skicka in rätt svar på frågorna till vinnare@miljonlotteriet.se och inkludera ditt smeknamn i e-postmeddelandet.

Det är endast tillåtet att tävla en gång per kväll och man kan bara vinna en gång under tävlingsperioden.

Valborgsbonus

För att fira in våren bjuder Miljonlotteriet dessutom på en insättningsbonusar under hela veckan fram till och med den 5 maj. Alla som sätter in 100 kr och omsätter insättningen inom 60 dagar får en bonus på 80 kr att spela med. Bonusen går inte att plocka ut, men den går att köpa bingobrickor och skraplotter för.

Om man vill kan man hämta bonusen flera gånger, men innan man kan hämta en ny bonus måste man först ha omsatt den förra insättningen och tagit emot bonusen. Erbjudandet går att utnyttja maximalt 14 gånger fram till och med den 5 maj.

Detta erbjudande gäller endast spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du göra en insättning på 100 kr och omsätta insättningen inom 60 dagar. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt

Läs mer hos Miljonlotteriet

Du hittar mer information om bonusen och quiz-tävlingen hos Miljonlotteriet. Där hittar du också fullständiga regler och villkor för kampanjerna.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.