• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Vi har kikat runt i bingorummen och letat efter höga jackpottar. Gissa vad vi hittade? Jackpottar i miljonklassen hos både Maria och Paf! Läs vidare så berättar vi mer.

Över 1,3 miljoner i jackpott hos Maria

Hos Maria finns en progressiv jackpott värd över 1 390 000 kr just nu. Jackpotten hittar du i bingorummet Thrills och kan vinnas när som helst. I väntan på en vinnare fortsätter jackpotten att stiga, vem vet hur högt den når innan den faller ut?

Hög jackpott hos Paf

Hos Paf hittade vi en ännu högre jackpott. Denna finns i rummet Bingo Variant och i skrivande stund är jackpotten uppe i över 1 418 000 kr. Precis som hos Maria så fortsätter jackpottsumman ticka uppåt tills dess att någon får bingo inom 45 bollar och därmed tar hem storvinsten.

I Variant-rummet hos Paf finns inte bara en jackpott, det finns även två mindre jackpottar, så har du inte turen att vinna den riktigt stora jackpotten kanske du vinner någon av de mindre progressiva jackpottarna i jakten på storvinsten. Just nu är de mindre jackpottarna uppe i 557 846 kr respektive 34 137 kr. Det finns dessutom en tillsammansjackpott som du kan vinna. Denna faller ut och fördelas mellan samtliga spelare som deltar i samma spel som jackpottvinnaren. Tillsammansjackpotten är alltid minst 2500 kr, men kan vara högre än så. Just nu är den uppe i över 21 000 kr.

Mer info om jackpottarna hittar du i bingorummen hos respektive spelbolag. Där kan du till exempel läsa information om hur du vinner dem och hur de byggs upp med hjälp av insatserna i bingorummet. Både Paf och Maria bjuder nya medlemmar på en välkomstbonus vid registreringen, missa inte det när du skapar ett konto.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.