• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Popcorn, filmrulle, bingobollar och texten "Vinn biobiljetter"

Den här veckan bjuder Miljonlotteriet på chattävlingar med biobiljetter i potten. Varje dag har du chans att knipa ett biljettpaket för två när du spelar i bingorum 1 hos Miljonlotteriet.

När det soliga sommarvädret bytts mot regn och rusk är ett biobesök inte helt fel. Vilken tur då att Miljonlotteriet tävlar ut biobiljetter i bingochatten den här veckan. Har du vassa filmkunskaper kanske just du kammar hem ett biljettpaket till dig och en vän.

Mellan den 7-13 augusti kan det dyka upp filmfrågor i chatten i bingorum 1. Blir du den första som svarar rätt på chattvärdens fråga vinner du två digitala biobiljetter. Du kan tävla hur många gånger som helst under veckan, men du kan bara vinna en gång.

Tävlingsfrågorna kan handla om vad som helst relaterat till film, så förbered dig på spännande filmfrågor. Har du turen att vinna kommer biobiljetterna att skickas via mail till din mailadress.

Olika bingospel i bingorum 1

I bingorum 1 spelas många spännande bingospel och när en spelomgång är slut startar strax en ny. I rummet spelas bland annat följande bingospel:

  • Stjärnjacken: Variantbingo med 75 bollar för 15 kr per bricka. Progressiv jackpott med minst 20 000 kr i potten.
  • Femkronan: 75-bollars variantbingo för 5 kr brickan. Den progressiva jackpotten startar på 1000 kr.
  • Tornadobingo: Mönsterbingo med 75 bollar för 3 kr brickan. I spelet finns en progressiv jackpott som startar på 5000 kr.
  • Fikarutan: Mönsterbingo med 75 bollar. Brickorna kostar 6 kr och i rummet finns en progressiv jackpott med minst 20 000 kr i potten.

Hos Miljonlotteriet kan du se hela listan med bingospel som erbjuds i bingorum 1. Där kan du också läsa mer om hur du tävlar om biobiljetterna.

Bara medlemmar kan tävla

Bingospelen och chattävlingarna är endast tillgängliga för spelarna hos Miljonlotteriet. Om du inte har ett konto hos dem kan du snabbt och enkelt skapa ett med bankidentifikation.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.