• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Missa inte att tävla om en kryssning för två hos Maria! Anmäl dig till veckans utlottning och spela för 100 kr i bingon så är du med i en utlottning av ett kryssningspaket för dig och en vän. Resan arrangeras mellan den 5-6 april och i paketet ingår mat, hytt och underhållning. Du har fram till och med den 20 januari på dig att tävla, sen dras fem vinnare som får varsitt kryssningspaket värt cirka 15 000 kr.

Observera att du måste spela med riktiga pengar för att kvalificera dig till tävlingen. Spel med bonuspengar räknas alltså inte. Vill du inte spela bingo så kan du även vara med och tävla genom att spela på slots i casinot för 100 kr.

Tävla nu!

Ny chans nästa vecka – fler resor lottas ut

Har du inte turen att bli en av vinnarna kommer en ny chans att tävla nästa vecka. Tävlingsreglerna är desamma: anmäl dig till kampanjen och spela för 100 kr i bingon mellan den 21-27 januari så är du med i nästa veckas utlottning. Även då kommer fem resor att lottas ut.

Ny välkomstbonus – välj mellan tre olika

Apropå bonuspengar så har Maria laddat upp med tre nya bonuserbjudanden till nya kunder. Välj den bonus som passar dig bäst:

* 500% bonus upp till 2000 kr med 50x i omsättningskrav
* 100% bonus upp till 2000 kr utan omsättningskrav, men då spelar du med de riktiga pengarna du satt in på kontot innan du kan spela för bonusen
* 100% bonus upp till 1000 kr med ett omsättningskrav på bonusen på 35x

Du kan bara välja en av bonusarna och bonusarna har olika regler och villkor utöver omsättningskraven. Du hittar samtliga villkor hos Maria. Tänk på att vissa insättningsmetoder inte berättigar till bonus.

Spana in bonusarna hos Maria

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.