• 200 bonusspinns på Fire Joker
  • Vinster måste omsättas 40x
  • Läs mer om JackpotJoy
  • Casino
  • Flera bingorum
  • Insättning med Swish
Erbjudandet gäller endast nya medlemmar som är 18+ och som gör en första insättning på minst 100 kr. Bonusspins gäller på Fire Joker och är värda 50 öre per spinn. Bonusspins måste hämtas inom 48 h och vinster från bonusspins har ett omsättningskrav på 40x inom 60 dagar.

Gillar du att spela Bingo och vinna stora priser? Klart du gör! Hos Bingo.com har du i sommar chans att vinna en resa för två till italienska Florens, bara genom att spela bingo! Häng med den borttappade bingobollen B1 tillbaks till bingohallen, och ta del av sommarens största bingoäventyr – kampanjen Be the One! 

Ditt uppdrag blir att hjälpa bingobollen B1 ta sig fram på kartan, genom att slutföra olika uppdrag. För varje slutfört uppdrag kommer du belönas med skraplotter och lotter till den stora dragningen – där en resa till Florens för två, till ett värde av 15 000 kronor, finns i potten! En lycklig vinnare kommer att dras – och desto fler biljetter du har samlat på dig – desto större vinstchans har du!

En drömresa till Florens väntar

Förstapriset i dragningen är alltså en resa till Florens för två, till ett sammanlagt värde av 15 000 kronor. I resepaketet ingår två nätter på fyrstjärnigt hotel, rundtur av guldmedaljvinnande chokladmakaren Amedei Chocolate, middag på Michelin star-restaurangen Borgo San Jacopo, tryffelprovning på Savini Tartufi Vin och transport för din dag med provningar som inkluderar ett stopp vid Piazzale Michelangelo. 

Tävla om resan till Florens på Bingo.com