• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Gillar du att spela Bingo och vinna stora priser? Klart du gör! Hos Bingo.com har du i sommar chans att vinna en resa för två till italienska Florens, bara genom att spela bingo! Häng med den borttappade bingobollen B1 tillbaks till bingohallen, och ta del av sommarens största bingoäventyr – kampanjen Be the One! 

Ditt uppdrag blir att hjälpa bingobollen B1 ta sig fram på kartan, genom att slutföra olika uppdrag. För varje slutfört uppdrag kommer du belönas med skraplotter och lotter till den stora dragningen – där en resa till Florens för två, till ett värde av 15 000 kronor, finns i potten! En lycklig vinnare kommer att dras – och desto fler biljetter du har samlat på dig – desto större vinstchans har du!

En drömresa till Florens väntar

Förstapriset i dragningen är alltså en resa till Florens för två, till ett sammanlagt värde av 15 000 kronor. I resepaketet ingår två nätter på fyrstjärnigt hotel, rundtur av guldmedaljvinnande chokladmakaren Amedei Chocolate, middag på Michelin star-restaurangen Borgo San Jacopo, tryffelprovning på Savini Tartufi Vin och transport för din dag med provningar som inkluderar ett stopp vid Piazzale Michelangelo. 

Tävla om resan till Florens på Bingo.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.