• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

För en tid sedan hade Betsson en tävling där bingospelarna hade chans att vinna en rosa Vespa. Den tävlingen vanns av spelaren med namnet Net996. Nu är det alltså dags igen. Betsson Bingo lottar åter igen ut en rosa vespa till sina användare på bingosidan.

För att ha chansen att ta hem fordonet måste du spela 100 bingobrickor fram till den siste juni. Om du gör detta kommer du alltså att vara med i utlottningen! Vinnaren presenteras en vecka efter att tävligen avslutats den 30 juni på sajten och menyalternativet Vinnare!

Läs mer om Betsson Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.