• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Just nu har Bingon.com ett intressant erbjudande för alla er som gillar Bodyshop och deras produkter. Spela bingo på Bingon.com och ta hem ett prensentkort på Bodyshop som kan vara värda upp till 750 kr. Det enda som du behöver göra är att sätta in 200 kronor någon gång under helgen så är du med i dragningen.

Samtidigt kommer helgen också bjuda på ett par olika chattspel. Dock handlar det om att vara morgonpigg eftersom spelen år av stapeln redan mellan 08 – 10. Chattspelen arrangeras i 90-bollars-rummet.

Som en påminnelse vill vi också berätta vad vi tidigare haft noteringar om, att du får 25 procent extra av din insättning om du väljer att sätta in pengarna med överföringsverktyget Moneybookers. Erbjudandet gäller hela maj och har du eller har tänkt att skaffa ett konto hos Moneybookers är det läge nu!

Lycka till!

Läs mer om Bingon.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.