• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bingon.com har just n u en kampanj där spelare kan vinna fina presentkort på parfym och sminkbutiken Kicks. Om du sätter in 200 kronor på ditt bingokonto under helgen så kommer du vara med i dragningen med automatik. Presentkorten har ett värde upp till 750 kronor. Bingon.com promotar tävlingen med den inkommande våren och att nya dofter eller smink nu kan vara aktuellt att införskaffa. Hur smidigt hade det då inte varit att få en bra start med ett presentkort på ett par hundralappar?

Gör en insättning någon gång under helgen, det vill säga hela fredagen, lördagen och söndagen, 19-21 mars, så är du garanterat med i dragningen. Ju fler insättningar som görs, destå större chans är det att du vinner tävlingen. Förstapriset ligger på 750 kronor, andra priset på 500 kronor och tredjepriset på 250 kronor.

Om du vinner kommer du få ett e-mail som meddelar dig och det skall du svara på. Om du inte svarar på ditt mail inom 7 dagar kommer presentkortet bli bingopengar istället, som kommer in på ditt konto. Det här innebär att du aldrig kan förlora pengarna men däremot kan du förlora presentkortet. Men att spela bingo för pengarna kanske inte är helt fel det heller?

Lycka till!

Läs mer om Bingon.com på Bingoonline.se

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.