• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bingon ger bort 20 Ukash-kuponger värda 100 kr styck. För att delta i utlottningen behöver du bara sätta in 200 kr eller mer mellan 7 juli till och med onsdagen den 13 juli 2011. Om du gör fler insättningar ökar dina vinstchanser. Dragningen sker den 14 juli hos Bingon.

Ukash kan jämföras med virtuella kontanter och är en betalningsmetod som med fördel kan användas när du spelar bingo på nätet, då du inte behöver ange några bank- eller kreditkortsuppgifter. Ukash kupongerna kan köpas kontant i såväl i fysiska butiker, som via Internetbank eller mobiltelefon. Eftersom du bara spenderar kupongens värde är det ett bra sätt att kontrollera hur mycket du spelar för.

Läs om Ukash, samt om fler betalningsmetoder här på Bingo online.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.