• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw är gäst hos Lotta på söndag. Det blir en BingoLotto-kväll som lovar spännande samtal, unika framträdanden och massor av kontantvinster. Måns Zelmerlöw bjuder dessutom på ett musiknummer. Scenen delar han med Gino Vanelli, en av 70- och 80-talens största namn inom populärmusiken.

När Lotta avslöjade att Måns Zelmerlöw blir söndagens gäst i programmet gick platserna i studion åt som smör i solsken. Måns, som blev känd genom Idol 2005 har sedan dess gjort en kometkarriär. 2006 vann han Let´s Dance, 2007 hade han stora framgångar i Melodifestivalen med låten Cara Mia och 2009 tog han Sverige med storm med låten Hope and Glory. Räkna med att publiken, både i studion och framför TV-apparaterna, är med på noterna på söndag!

Måns Zelmerlöw är både framgångsrik och beundrad, men vilka är hans svagheter? Lotta har ringt runt i Sverige för att få fram uppgifter om honom som kanske inte är så allmänt kända. Varför kallades han Smöret i skolan, hur lat var han egentligen som ung och varför vill han bli som Björn Skifs?

Det blir inte bara prat med Lotta i soffan. Måns kommer dessutom att framföra låten Impossible. Scenen delar han med det kanadensiska pop- och jazzgeniet Gino Vanelli. Framträdandet blir Ginos första – och enda – i Sverige i år: Tillsammans med BingoLottos husband, sångaren Pablo Cepeda och Solid Gospel framför han The Measure of a Man. Dessutom väntar en musikalisk överraskning…

För alla med bingolott blir kvällen extra spännande. Lotta har kryddat med kontantvinster på 33000, 66000 och 99000 kronor. Dessutom snurrar Lotta – i vanlig ordning – fram veckans Jackpot, som förra söndagen stannade på 119 000 kronor.

Sport och idrott är något som ligger Måns Zelmerlöw varmt om hjärtat. Fotboll, tennis och golf är sporter som han regelbundet utövar. Därför är det naturligt att han skänker sitt föreningsbidrag på 10000 kronor till IFK Lunds Bordtennissektion.

Högsta vinsten i BingoLotto – tre miljoner kronor – ligger i Finalspelet. Denna vecka är det 39-åriga fotbollsmamman Susanne Rosenquist, som har chans att spela hem miljonerna till Ronneby.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.