• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på spelet Vinterbingo. I bilden syns en frusen sjö med snöiga granar och en blå molnig himmel. På bilden har man lagt loggan för vinterbingo och några vita snöflingor, en stickad vante och en stickad halsduk.

I Miljonlotteriets bingoavdelning finns många jackpottar att tävla om. Men det är en som sticker ut lite extra just nu: jackpotten i vinterbingon. I skrivande stund är den värd över 160 000 kr! Ingen dålig summa.

I vinterbingon spelas 75-bollars variantbingo för 4 kr brickan. Lyckas man få full bricka inom 50 dragna nummer vinner man dessutom en jackpott. Just nu är jackpotten riktigt hög och uppe i över 160 000 kr.

Alla som köpt en bricka och deltar i en spelomgång i vinterbingon är med och tävlar om jackpotten. När den fallit ut återgår den till startvärdet som ligger på 40 000 kr.

Hög jackpott i bokstavsbingon

Miljonlotteriet har ytterligare en hög jackpott i bingon. Denna finns i bokstavsbingon. Där har jackpotten stuckit iväg och är uppe i 120 000 kr. I bokstavsbingon spelas mönsterbingo med 75 bollar och för att vinna ska man pricka in alla nummer som ingår i ett mönster som bildar bokstaven M. Lyckas man med detta inom 34 bollar vinner man även jackpotten.

Hos Miljonlotteriet hittar du all information om hur spelen och jackpottarna fungerar.

Chattävlingar

Varje vecka bjuder Miljonlotteriet också in till spännande chattävlingar i bingon. Just den här veckan kommer man bland annat kunna tävla om en mysig pläd från Borås Cotton. Tävlingen består av fyra 1X2-frågor och din uppgift är att klura ut svaren. När du löst kryssraden mailar du in den till Miljonlotteriet och håller tummarna. Kanske blir det just du som vinner pläden.

Priser kommer även delas ut till tvåan och trean som får 100 kr i spelpengar vardera.

I chattävlingen får man bara skicka in ett svar per spelare och i mailet måste man ange sitt användarnamn i bingon.

Lycka till!

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.