• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Just nu är det fest hos Bertil Bingo! Varje dag mellan kl 17:30-18:00 kan du spela Gratis Bingo vilket då innebär att du inte betalar en krona för att delta. Spela gratis och vinn riktiga vinster. Det kan inte bli mycket bättre än så

Hur funkar det då? Du registrerar dig för gratisbingon och får tre brickor per spelomgång. Det finns en på förhand bestämd vinstpott på 250 kr per spel. Spelet som spelas är Variantbingo med 5 vinstchanser. Potten är fördelad på 5 rader, med 60% av vinstpotten till den som får bingo först på 5 rader. Som om det här skulle vara nog så finns det även en inbyggd jackpott på 1 000 kronor med vinstregn! Vinner en, vinner alla.

Spela gratisbingo varje dag, hela sommaren, kl 17:30-18:00 hos Bertil Bingo.

Läs mer om Bertil Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.