• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Just nu håller Paf Bingo på med en mycket populär tävling där finalen kommer arrangeras mycket exklusivt på M/S Cinderella med Östen med Resten som bingovärd.

Det är i samarbete med Viking Line som Paf arrangerar denna mycket åtråvärda bingofinal den 18 januari 2011. I finalen deltar endast 200 spelare som spelar om den garanterade jackpotten på 150 000 kronor. Platser till bingoäventyret kan du vinna genom att spela bingo med Paf på tisdagar under perioden 16 november – 10 januari 2011. Vi kommer att lotta ut ett finalpaket varje tisdag under kampanjperioden. Vinnarna publiceras på kampanjsidan på Paf.com

Vad väntar du på? Lycka till!

Läs mer om Paf Bingo

Gå direkt till Paf Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.