• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Miljonlotteriets logga ovanför en etikett med texten "bingokalender" under står det "Ny lucka varje dag"

Julstämningen är på topp hos Miljonlotteriet. Inför jul har de lanserat en alldeles egen bingokalender för att sprida julstämning och glädje i bingon. Varje dag fram till och med julafton kan du logga in och öppna en ny lucka.

Med sin julkalender bjuder Miljonlotteriet på en spännande nedräkning till jul. Ända fram till och med julafton kan Miljonlotteriets spelare logga in och öppna en ny lucka.

Bakom luckorna i bingokalendern kan det dyka upp olika tävlingar där du kan kamma hem fina priser. Det kan till exempel handla om att lösa rebusar och delta i chattävlingar. I varje lucka finns tydliga instruktioner för hur du deltar i tävlingarna och vad du kan vinna. Tänk dock på att du bara kan vinna ett pris från bingokalendern per dag.

I kalendern har det till exempel gömt sig följande tävlingar:

  • En rimtävling där det gällde att skapa ett julrim där utvalda ord skulle ingå. Vinnarna belönades med 100 kr att spela för.
  • Ledtrådsjakt där man skulle lista ut vilket bakverk eller vilken maträtt som söktes. I belöning kunde man vinna baktillbehör
  • Rebustävling där alla som klurade ut det rätta svaret fick 20 kr att spela för.

Är du nyfiken på vad som dyker upp framöver behöver du alltså kika in hos Miljonlotteriet och öppna luckorna i bingokalendern.

Bingorummet En vit jul

För att fira julen har Miljonlotteriet även startat upp bingorummet “En vit jul”. Överskottet från “En vit jul” skänks till organisationer som verkar för att ge barn och unga i en utsatt miljö en fin jul. Brickorna kostar 4 kr och i rummet spelas variantbingo med chans till jackpottvinster. Miljonlotteriet säljer även en skraplott med likadant namn i lotteriavdelningen i samma syfte.

Utforska Miljonlotteriets kampanjer

Miljonlotteriet bjuder ofta på spännande kampanjer och tävlingar. Kika in på deras sajt för att se allt de har att erbjuda dig som spelare just nu.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.