• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Missa inte den dagliga kampanjen med guldbrickor hos Paf! Vinner du en av de gyllene brickorna får du dubbla radvinsten när du får bingo. Dubbelt så bra med andra ord! Guldbrickorna kan endast vinnas i rummen Lars-Åke Classic 75 och Bingo With Friends på utvalda dagar och klockslag:

  • Lars-Åke Classic 75: guldbrickor kan vinnas på tisdagar, torsdagar och lördagar mellan klockan 17:00-19:59.
  • Bingo With Friends: guldbrickorna kan vinnas mellan klockan 15:00-17:59 på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.

Dubbla vinster på lyckohjulet

Ta del av kampanjen i Bingo With Friends på måndagar så har du dessutom chans att vinna dubbla vinsten på lyckohjulet! Lyckohjulet startar efter att alla nummer har ropats ut och slumpar ut ett kontantpris till en av spelarna som deltagit i spelomgången.

Mer info om kampanjen hittar du hos Paf som just i dag bjuder på en extra bricka när du köper fem brickor i rummet Quick Draw! Kampanjen gäller endast mellan klockan 13-14 och klockan 19-20. Missa inte detta eller några andra av de spännande kampanjerna och tävlingarna hos Paf.

Gå till Paf >

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.