• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Logga bokstavsbingo hos Miljonlotteriet

Hos Miljonlotteriet hittar du bokstavsbingo med en fast jackpott på 120 000 kr! Så med andra ord finns det alltid en jackpott värd 120 000 kr att spela om i Miljonlotteriets bokstavsbingo. Spännande va?

Miljonlotteriet är kanske mest kända för sina lotter, men de har även en bingoavdelning som är väl värd att spana in. I deras bingoavdelning spelas många olika bingospel och spelutbudet uppdateras dessutom regelbundet så att du som spelare får omväxling.

Bokstavsbingo med 75 bollar

Ett av bingospelen de erbjuder just nu är bokstavsbingo med 75 bollar. Bokstavsbingon spelas på en bricka med 5×5 rader och den som först får mönstret av ett M på brickan vinner. Skulle flera få bingo samtidigt så får vinnarna dela på prispotten.

Som vi nämnde tidigare så finns också en fast jackpott på 120 000 kr i spelet. Denna delas ut till den som lyckas få bingo inom 34 bollar.

I Bokstavsbingon kostar varje bricka 8 kr och det går att köpa upp till 24 brickor i samma spelomgång om man skulle vilja det. Av brickpriset går 11% till att bygga upp jackpotten och 39% går till prispotten i den aktuella spelomgången.

Hos Miljonlotteriet finns inga bingorum, utan de olika bingospelen arrangeras i ett rullande schema. Bokstavsbingon finns med på schemat som rullar dygnet runt, så det finns gott om möjligheter att spela för den som är nyfiken.

Välkomstgåva till nya spelare

Som ny medlem hos Miljonlotteriet kan du få del av deras välkomstgåva. Just nu bjuder de på 200 kr i spelpengar när du gör en första insättning till spelkontot och spelar för minst 100 kr på Miljonlotteriets spel. Erbjudandet kommer med regler och villkor, du hittar de viktigaste här nedan. De fullständiga reglerna finns att läsa hos Miljonlotteriet.

Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du registrera dig, sätta in och spela för 100 kr inom 60 dagar. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut, men allt du vinner för de 200 kronorna går fint att ta ut direkt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.