• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på bingospelet drömbollen hos Miljonlotteriet.

Fotbolls-EM 2024 står för dörren och EM-febern har till och med letat sig in i Miljonlotteriets bingo. Miljonlotteriet har rullat in ett sprillans nytt bingospel med fotbollstema och anordnar fotbollsquiz i bingo-chatten om vardagskvällarna.

Hos Miljonlotteriet har man drabbats av EM-feber och låtit sig ryckas med i den stora fotbollsyran som råder i Europa just nu. Mästerskapet drar igång nu på fredag och Miljonlotteriet firar storslaget med ett lägga upp ett nytt bingospel och anordna chattävlingar med fotbollsfrågor.

Drömbollen – nytt bingospel

Det nya bingospelet heter Drömbollen och är ett mönsterbingospel med 75 bollar. Brickorna kostar 3 kr styck och för att vinna gäller det att bli den som först fyller i siffrorna som bildar en fyrkant runt brickans kant.

I Drömbollen finns också en progressiv jackpott. Jackpotten startar på 5000 kr och faller ut när någon lyckas få bingo inom 42 bollar. Hälften av jackpotten går till vinnaren, resten delas mellan de andra spelarna i rundan.

Brickorna kostar som sagt 3 kr styck i Drömbollen och man får som mest köpa 24 brickor per spelomgång. Precis som i alla bingospel hos Miljonlotteriet så tjänar man andelar till Miljonjackpotten när man spelar i Drömbollen. Varje krona man satsar ger en lott till dragningen av Miljonjackpotten. Du hittar mer information om detta på Miljonlotteriets webbsida.

Tipspromenad med skraplotter i potten

Som om det inte vore nog med detta anordnar Miljonlotteriet också fotbollsquiz i bingochatten. Varje kväll fram till och med fredag den 14 juni bjuder Miljonlotteriet in till en tipspromenad med fyra fotbollsfrågor där du ska ange om det rätta svaret är 1, X eller 2. Frågorna ställs i bingochatten i chattrum 1 och när du klurat ut de rätta svaren skickar du in tipsraden tillsammans med ditt bingoalias till Miljonlotteriet via mail. De fyra spelare som lyckas skickat in rätt svar i mail nummer 1, 3, 5 och 7 vinner 5 stycken Jippi-lotter vardera. Lotterna är värda 20 kr styck så priset är värt totalt 100 kr. På Jippi-lotten kan man skrapa fram så mycket som 2 miljoner kronor om turen är framme.

Observera att Miljonlotteriet endast tillåter ett tävlingsbidrag per spelare, så skicka inte in flera svar i samma spelomgång. Notera också att man bara kan vinna tävlingen en gång under veckan.

För att kunna delta i tipspromenaden behöver du ha gjort en insättning hos Miljonlotteriet och spelat för denna minst en gång under de senaste 30 dagarna.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.