• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bingospelet Miljonbingo

Jackpotten i Miljonbingon har utlösts hos Miljonlotteriet och en lycklig vinnare kan kan nu se fram emot en högvinstdragning med minst 50 000 kr i potten. Är turen framme kan dock vinsten bli hela 1 miljon kronor!

Precis som de flesta bingosajter har Miljonlotteriet många olika bingospel på sin hemsida. Ett av spelen är Miljonbingon, där man spelar 75-bollars variantbingo för 20 kr per bricka. I spelet finns också en jackpott som man kan vinna om man får full bricka inom 52 bollar. Den som vinner jackpotten får åka till Miljonlotteriet i Mölnlycke och delta i en specialdragning där man kan vinna mellan 50 000 kr och 1 miljon kronor.

Det är denna jackpott som nu har utlösts i Miljonlotteriets bingo och snart kommer vinnaren att resa till Mölnlycke för att ta reda på exakt hur stor jackpottvinsten blir. Vinnaren är garanterad minst 50 000 kr, men om turen är framme kan som sagt jackpottvinsten bli hela 1 miljon kronor.

Miljonlotteriet har meddelat att dragningen kommer att hållas i maj och vi håller naturligtvis tummarna för att det blir högsta vinsten.

Fler jackpottvinster

Det är inte bara jackpotten i Miljonbingon som fallit ut den senaste tiden. De senaste 30 dagarna har till exempel en spelare kammat hem en jackpott värd 79 115 kr. En annan har vunnit 21 641 kr i jackpott.

Bingo från 2 kr per bricka hos Miljonlotteriet

Tycker du Miljonbingon låter intressant? Då kan du kika in hos Miljonlotteriet och läsa mer om spelet. Hos Miljonlotteriet hittar du som vi nämnt även många andra bingospel. Miljonbingon är det dyraste spelet med 20 kr per bricka och tvåkronan är det billigaste spelet med brickor för 2 kr styck. Förutom 75-bollars variantbingo har de vanlig klassisk 75-bollarsbingo och mönsterbingo.

Som spelare hos Miljonlotteriet kan du förutom bingo även se fram emot roliga chattävlingar där du kan vinna fina priser.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.