• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Vita julkulor och texten "Vit Jul bingo" framför mörkblå himmel med snöflingor.

Halloweenpyntet har knappt hunnit plockas undan innan det blivit dags att vända blicken mot nästa stora högtid: julen. Hos Miljonlotteriet är julfirandet i bingon redan i full gång. Så vill du komma i julstämning och samtidigt bidra till ett gott ändamål kan du spana in bingospelet Vit Jul i deras bingoavdelning.

I bingospelet Vit Jul går allt överskott till verksamheter som främjar trygga aktiviteter för utsatta barn under julen. Brickorna kostar 4 kr och i spelet är det 75-bollars variantbingo som gäller. Det betyder att man utser vinnare på 1 rad, 2 rader, 3 rader, 4 rader och full bricka. Som grädde på moset eller toppstjärnan på julgranen så är man också med och tävlar om en jackpott i spelet.

Jackpotten är progressiv och växer därmed i storlek ända tills den faller ut. Jackpotten startar på 40 000 kr och delas ut till den som lyckas få full bricka inom 50 nummer. Just nu är dock jackpotten betydligt högre än så. I skrivande stund ligger över 79 000 kr i jackpotten och väntar på en vinnare.

Vit jul – en tradition

Det är inte första gången Miljonlotteriet arrangerar specialspel till förmån för utsatta barn i juletid. Under flera år har de erbjudit lotter och bingospel för att samla in pengar för att stötta organisationer som erbjuder nyktra och trygga alternativ för barn och unga under julen. I år fortsätter de alltså traditionen och förutom bingospel så har de också en Vit Jul lott där du kan vinna upp till 2 miljoner kronor om turen är framme. Lotten kostar 20 kr.

Fler bingospel med stora jackpottar

Vit jul är inte det enda bingospelet med hög jackpott hos Miljonlotteriet. I spelet bokstavsbingo finns till exempel en fast jackpott på 120 000 kr att tävla om. Störst jackpott hittar man dock i Miljonbingon där man får delta i en vinstdragning där man kan vinna en miljon kronor om man utlöser jackpotten.

I bingoavdelningen kan du alltid se vilka bingospel som har de högsta jackpottarna just nu. Perfekt för dig som tycker det är viktigt med stora jackpottar.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.