• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Ordet bingo skrivet med bokstäver i guld hos Miljonlotteriet

Missa inte Miljonlotteriets bingo. På sajten har de massor av underhållande bingospel, skraplotter och chattävlingar. Allt överskott går till verksamheter som verkar för ett nyktrare samhälle och att minska de negativa konsekvenser som alkohol och droger för med sig.

Hos Miljonlotteriet arrangeras flera olika typer av bingospel. De har allt från klassisk bingo till variantbingo och mönsterbingo. Brickorna kostar från 2 kr och upp till 15 kr så det finns spel som passar de flesta.

I vissa av bingospelen anordnas chattävlingar där man kan vinna priser vid sidan av själva bingospelet. Just nu finns till exempel ett specialspel som de kallar för blomsterbingo/blombingo där man kan vinna presentkort på Euroflorist i chattävlingarna. Blomsterbingon är bara på tillfälligt besök hos Miljonlotteriet och kommer endast erbjudas fram till och med den 31 maj. Brickorna kostar 3 kr styck och i bingon är det mönsterbingo som spelas. Den som först får en ram på brickan vinner.

Då och då dyker det upp sådana här specialare bland bingospelen hos Miljonlotteriet. I deras bingoavdelning kan du se vilka bingospel som erbjuds och ett schema med vilka tider de olika bingospelen går att spela.

Svensk licens

Miljonlotteriet har svensk spellicens. Detta betyder att de står under Spelinspektionens tillsyn och erbjuder verktyg för spelbegränsning så att du som spelare kan sätta gränser för ditt spelande. Eftersom de har svensk licens så är också eventuella vinster skattefria.

Välkomsterbjudande

Självklart har Miljonlotteriet ett bra välkomsterbjudande till nya kunder. Nya spelare som öppnar ett konto och sätter in och spelar för minst 100 kr får 200 kr i välkomstgåva att spela för. De 200 kronorna går inte att ta ut, men eventuella vinster från spel med pengarna är uttagbara.

Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du registrera dig, sätta in och spela för 100 kr inom 60 dagar. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut, men allt du vinner för de 200 kronorna går fint att ta ut direkt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.