• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Spökbingo hos Miljonlotteriet

Slutet av oktober är en ryslig tid, eller alldeles fantastisk beroende på vad man tycker om Halloween. Hos Miljonlotteriet gillar man i alla fall att fira och du är bjuden till deras nya Spökbingo där det finns en progressiv jackpott med minst 5000 kr i potten.

För att du ska känna dig riktigt välkommen till Spökbingon bjuder Miljonlotteriet alla medlemmar på en spökbingobricka. Det är bara att logga in på kontot, besöka kampanjsidan och fylla i koden “SPÖKE” och klicka på hämta bonus så laddas brickan automatiskt in på ditt konto.

Om spökbingon

I Spökbingon kostar varje bricka 3 kr styck och i rummet spelas 75-bollars mönsterbingo. Den som först får en ram på brickan vinner.

Som vi nämnde tidigare så finns en spänningshöjande jackpott i Spökbingon. Jackpotten startar på 5000 kr men växer sedan i storlek ända tills den delas ut. Och är det fest så är det. Här tar inte vinnaren ensam hand om hela jackpotten utan alla som är med och spelar får vara med och dela på en andel. Vinnaren tar hem 50% medan övriga spelare får dela på den andra halvan av jackpotten.

Jackpotten faller ut när någon får bingo inom 42 utrop.

Som mest kan man köpa upp till 24 brickor per spelomgång i Spökbingon och man har en jackpottchans per bricka.

Rysliga chattävlingar i veckan

Spöktema kommer det även bli i bingochatten under veckan. Så är du en fena på skräckfilmer och annat läskigt kanske det blir du som kammar hem ett pris i onsdagens chattävling där det blir frågesport på temat skräck.

Som du märker händer det mycket rysligt hos Miljonlotteriet just nu. Du hittar mer information om Spökbingon och alla spännande chattätvlingar på deras webbsida.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.