• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Erbjudande från Miljonlotteriet. "Sätt in 50 kr - få 25 kr tillbaka"

Just nu har Miljonlotteriet ett fint erbjudande till alla som vill fylla på spelkontot. Sätter du in minst 50 kr på kontot och omsätter insättningen i bingon så bjuder Miljonlotteriet på 25 kr i spelpengar.

För att göra ett bra erbjudande ännu bättre så kan du ta del av Miljonlotteriets erbjudande upp till tre gånger fram till och med söndag den 22 januari. Utnyttjar du erbjudandet maximalt kan du alltså få upp till 75 kronor i spelpengar att roa dig med.

För att kunna ta del av erbjudandet flera gånger måste du dock ha uppfyllt omsättningskravet på din förra insättning och fått spelpengarna utbetalda till kontot. Sedan kan du fylla på kontot och få del av erbjudandet en gång till.

Detta erbjudande gäller endast för spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du fylla på kontot med minst 50 kr och spela för insättningen i bingon. När du gjort detta får du 25 kr i spelpengar. Du kan använda erbjudandet tre gånger fram till och med den 22 januari, men du måste uppfylla omsättningskravet innan du kan ta del av erbjudandet på nytt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt

Vinn upp till 1 miljon kr i Miljonbingon

Förutom ett bra medlemserbjudande så har Miljonlotteriet också mängder med bra bingospel och lotter. Ett av deras senaste speltillskott är Miljonbingo där du kan vinna upp till 1 miljon kronor om turen är framme.

I Miljonbingon spelas variantbringo och för att ta hem jackpotten gäller det att få full bricka inom 52 nummer. Lyckas du med det får du delta i en specialdragning i Mölnlycke där du kan vinna mellan 50 000 kr – 1 000 000 kr.

Brickorna i Miljonbingon är dock relativt dyra och kostar 20 kr styck. Det går att köpa max 24 brickor i varje spelrunda.

Du hittar mer information om erbjudandet hos Miljonlotteriet. Där finns också mer information om alla deras olika bingospel.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.