• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på rummet Schlagerbingo hos Miljonlotteriet

På lördag börjar Schlagerfestivalen 2024 och hos Miljonlotteriet är schlageryran i full gång. De har startat upp ett nytt bingorum med schlagertema för att fira den stora musikfesten.

Nu bjuder Miljonlotteriet in alla Schlagerfantaster och musikälskare till nya bingorummet Schlagerbingo. Här spelas mönsterbingo med 75 bollar och den som först lyckas fylla den yttre ramen på brickan vinner prispotten. Får man bingo inom 42 bollar vinner man dessutom en andel av en jackpott. Jackpotten startar på 5000 kr men stiger i värde ända tills den faller ut. Vinnaren får 50% av jackpottsumman medan de andra spelarna får vara med och dela på den andra halvan. Delad glädje är dubbel glädje som man brukar säga.

I Schlagerbingon kostar varje bricka 3 kr och man kan köpa upp till 24 brickor per spelomgång.

Chattävlingar och specialrum i bingon

Miljonlotteriet lägger ofta upp specialrum i bingon vid högtider och andra speciella tillfällen. Så den som gillar omväxling kan kika in hos Miljonlotteriet då och då och se om om de har något nytt roligt bingorum att prova. Dessutom brukar de ha spännande chattävlingar i bingon varje vecka. Den här veckan finns till exempel chans att tävla om bonuspengar i chattävlingarna.

Schlageryran – ny lott

Miljonlotteriet erbjuder även lotter på sin sajt och inför premiären av Schlagerfestivalen har de tagit fram nya lotten Schlageryran där man kan vinna upp till 1 miljon kronor. Lotten är en klassisk skraplott där det gäller att skrapa fram tre lika belopp för att vinna. Skrapar man fram tre stycken “Chans till 1 miljon kronor” får man delta i en högvinstdragning där man kan vinna 1 miljon kronor.

Schlageryran kostar 9 kr och hittas i lotteriavdelningen.

Läs mer hos Miljonlotteriet

Hos Miljonlotteriet hittar du mer information om både Schlagerbingon och Schlageryran. Där finns också schema för veckans chattävlingar och andra kampanjer.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.