• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

För dig som är nybörjare på bingo har Bingo.com ett passande erbjudande. De tror stenhårt på nybörjartur och vill ge alla nya spelare en bra chans till att utforska spelen. Innan du börjar lägga in pengar för att spela med, så kan du alltså få spela lite gratis. Du får direkt tillgång till det exklusiva rummet Beginners Luck, där du kan spela både gratis och för väldigt låga summor.

I hela fjorton dagar kan du spela gratis och billigt i bingorummet. Du har då möjlighet att spela 75 ball variant-bingo, varje dag mellan kl 15.30 och 20.00. Du får spela ett gratis spel varje timme och prispotten, som du får behålla, är på hela 100 kronor. Spelen innehåller bland annat gratis bingobrickor, BOGOF, 1&2To Go och Fair 4 all, att alla spelarna har samma antal brickor och lika chans att vinna. Du får alltså spela gratis, få extra brickor och dessutom få en del av prispotten även om du har ett eller två nummer ifrån vinst.

Gå in till bingo.com för att börja din bingokarriär på bästa sätt. Lycka till, önskar vi!

Till Bingo.com ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.