• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på spelet vårbingo hos Miljonlotteriet

Miljonlotteriet hälsar våren välkommen med det nya spännande bingospelet Vårbingo där jackpotten alltid startar på minst 40 000 kronor.

I vårbingon spelas 75-bollars variantbingo. Så man kan vinna på en rad, två rader, tre rader, fyra rader och full bricka. Brickorna kostar 4 kr styck och man kan köpa upp till 24 brickor per spelomgång om man vill.

I vårbingon finns som sagt också en jackpott. Denna startar på 40 000 kr och växer i takt med att det spelas ända tills jackpotten faller ut. För att vinna jackpotten behöver man få full bricka inom 50 bollar.

Chans på Miljonjackpott

Sedan en tid tillbaka så är man också med och tävlar om en miljonjackpott när man spelar hos Miljonlotteriet. Varje satsad krona ger en andel till en utlottning där man kan vinna en miljon kronor i kontanter. Dragningar sker två gånger om året och när en dragning genomförts nollställs alla andelar i Miljonjackpotten så att man behöver tjäna in nya.

Man behöver inte göra något särskilt för att få andelarna, de registreras automatiskt på kontot när du köper skraplotter eller spelar bingo hos Miljonlotteriet. Du får som sagt en andel per satsad krona.

80 kr i insättningspresent

Som om det inte vore nog med detta bjuder Miljonlotteriet även på en insättningspresent för att fira våren. Alla som gör en insättning på 100 kr och spelar för insättningen får 80 kr i spelpengar att spela bingo med.

Erbjudandet kan utnyttjas upp till 14 gånger fram till och med den 7 april. Tänk dock på att erbjudandet kommer med regler och villkor, så läs dessa innan du gör en insättning till kontot. Du hittar de viktigaste villkoren här nedan:

Erbjudandet gäller endast spelare som är 18+ och som gör en insättning på 100 kr och omsätter insättningen på spel inom 60 dagar. Erbjudandet kan utnyttjas flera gånger, men innan du kan ta del av erbjudandet på nytt måste du ha uppfyllt omsättningsvillkoret för din föregående insättning. Kampanjen gäller fram till och med den 7 april.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.