• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bingospelet Vi Jul-bingo

Julen närmar sig och den kan som bekant vara riktigt tuff för många barn och vuxna. För att hjälpa bidrar Miljonlotteriet till IOGT-NTOs kamp för att ge alla barn och familjer en Vit Jul med alkoholfria aktiviteter och en paus från problematiska hemförhållanden. I deras bingo hittar du därför just nu spelet En Vit-jul bingo där en del av brickpriset går till att stötta IOGT-NTOs kampanj Vit Jul.

Vit Jul är ett initiativ från IOGT-NTO som startades 2007. Som vi nämnde inledningsvis så går kampanjen bland annat ut på att erbjuda barn, unga och familjer aktiviteter fria från alkohol under jullovet. Men Vit Jul handlar också om att belysa hur barnen påverkas av vuxnas drickande i syfte att få fler att välja bort alkoholen under julen för barnens skull.

Nu kan du vara med och stötta en Vit Jul genom att spela Vit Jul-bingo hos Miljonlotteriet. Brickorna kostar 3 kr styck och en del av brickpriset går till Vit Jul. I Vit Jul-bingo spelas mönsterbingo med 75 bollar. Den som först lyckas få en hel ram med ifyllda nummer på brickan får bingo och vinner. Lyckas man dessutom få bingo inom 42 nummer så vinner man en andel av jackpotten i spelet. Närmare bestämt halva jackpotten, den andra halvan får de övriga speldeltagarna i omgången vara med och dela på.

Jackpottens startvärde ligger på 5000 kr och du kan köpa upp till 24 brickor i en och samma spelomgång i Vit Jul-bingo.

Skraplotten Vit Jul

Förutom bingo så erbjuder Miljonlotteriet även skraplotter. Inför julen har de tagit fram lotten Vit Jul där överskottet går till Vit Jul-kampanjen. Lotten kostar 20 kr och du kan vinna upp till 2 miljoner kr på skraplotten om turen är framme.

Miljonlotteriet stöttar IOGT-NTO

Vit Jul är inte det enda allmännyttiga initiativet som Miljonlotteriet bidrar till. Allt deras överskott går till organisationen IOGT-NTOs arbete för att skapa ett nyktrare samhälle.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.