• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bingospelet stjärnjacken

Hos Miljonlotteriet kan man tävla om jackpottar samtidigt som man spelar bingo. Detta vet Britt-Marie som inte bara vunnit en, utan två jackpottar i bingon hos Miljonlotteriet. Den senaste jackpottvinsten var på hela 179 000 kr och föll ut när hon spelade Stjärnjacken.

I Stjärnjacken spelas 75-bollars variantbingo med prisutdelning till de som först får bingo på 1 rad, 2 rader, 3 rader, 4 rader och full bricka. Om man lyckas få full bricka inom 51 bollar så vinner man dessutom en jackpott. Jackpotten startar på 20 000 kr men växer hela tiden i storlek tills någon vinner den. När Britt-Marie träffade jackpotten var den uppe i hela 179 000 kr.

För Miljonlotteriet berättade Britt-Marie att hon missade själva bingodragningen eftersom hon höll på med trädgårdsarbete. Jackpottvinsten upptäckte hon därför i efterhand när hon kollade till hur dragningen gått.

Vinstpengarna tänker Britt-Marie bland annat investera i sin stuga som ska få ny kyl, frys och nytt staket. Hon planerar också att åka på ett yoga retreat för pengarna.

Kul att få läsa om spännande vinnarhistorier tycker vi på bingoonline. Vi önskar Britt-Marie stort grattis och lycka till.

Andra bingospel med jackpottar

Miljonlotteriet erbjuder flera olika bingospel i sin bingoavdelning. I spelet Stjärnjacken kostar brickorna 15 kr och jackpotten har som sagt en startnivå på 20 000 kr. Det finns även andra bingospel med höga jackpottar i utbudet:

  • Bokstavsbingo: mönsterbingo med fast jackpott på 120 000 kr. Denna faller ut till den som lyckas få full bricka inom 34 nummer.
  • Sommarbingo: variantbingo där jackpotten startar på 40 000 kr. För att vinna jackpotten behöver man få full bricka inom 50 nummer.
  • Miljonbingo: variantbingo där man har chans att vinna en jackpott på mellan 50 000 kr – 1 miljon kronor. Om man får full bricka inom 52 bollar får man delta i en högvinstdragning där man är garanterad minst 50 000 kr. Men är turen framme kan man vinna upp till 1 miljon kronor.

Hos Miljonlotteriet hittar du mer information om de olika bingospelen och jackpottarna som erbjuds.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.