• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bingospelet Miljonbingo hos Miljonlotteriet

Gillar du omväxling? Då kan vi rekommendera Miljonlotteriet. De satsar hårt på att erbjuda fräscha och aktuella spel i sin bingoavdelning och lägger ofta upp nya bingospel. Nu kan du spana in ett av deras senaste tillskott: Miljonbingo. Vill det sig riktigt väl kan du håva in en jackpott på upp till en miljon i spelet!

I Miljonbingon spelas variantbingo med 75 bollar. Vinnare utses på en rad, två rader, tre rader, fyra rader och fem rader (även kallat full bricka). På första raden kan du få bingo på fem nummer i rad diagonalt, vågrätt och lodrätt. I de kommande dragningarna kan du endast få bingo på vågräta rader.

Skulle du få full bricka inom 52 nummer vinner du en jackpott. Då får du åka till Mölnlycke och delta i en högtidlig jackpottdragning där du kan vinna upp till 1 miljon kronor. Som lägst kommer du gå hem med 50 000 kr i vinstpengar. Självklart bjuder Miljonlotteriet på resan till Mölnlycke.

Brickorna i Miljonbingon kostar 20 kr och du kan köpa upp till 24 brickor i varje spelomgång om du skulle vilja. För att en spelomgång ska starta måste minst fyra spelare ha gått med och det måste finnas minst åtta köpta brickor i omgången.

Många bingospel att välja mellan

Med ett brickpris på 20 kr är Miljonbingon det dyraste bingospelet hos Miljonlotteriet just nu. Tycker du priset är för högt finns andra bingospel att spana in hos Miljonlotteriet. De har bingo från 2 kr och uppåt i utbudet. Bland annat Vit jul-bingo som vi tipsade om för ett tag sedan. Brickpriset ligger på 3 kr och i spelet går halva insatsen till att stötta IOGT-NTOs kampanj Vit jul som syftar till att hjälpa barn och familjer att fira en nykter jul.

Hos Miljonlotteriet hittar du mer information om Vit Jul-bingo och alla deras andra bingospel.

Lycka till.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.