• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bilder på spelet Vinterbingo hos Miljonlotteriet

Miljonlotteriet avslutar 2022 med stil. Förra veckan kunde vi berätta om deras nya satsning Miljonbingo där du har chans att vinna upp till en miljon i jackpott. Nu kan vi även meddela att de uppdaterat sin välkomstbonus och lagt till ett nytt bingospel. Hos Miljonlotteriet lutar man sig alltså inte nöjt tillbaka utan blickar hela tiden framåt och siktar högre.

Med Miljonlotteriets nya bonus kan du som ny spelare få 500 kr i bonusgåva. För att få del av bonuspengarna behöver du först registrera dig och därefter sätta in och omsätta 250 kr på spel. När du uppfyllt omsättningskravet får du 500 kr i bonuspengar att spela med av Miljonlotteriet. Bonusen är låst och går inte att ta ut, men vinster från spel med bonuspengar går bra att ta ut.

Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du registrera dig, sätta in och spela för 250 kr inom 60 dagar. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut, men allt du vinner för de 500 kronorna går fint att ta ut direkt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt.

Gamla bonuserbjudandet finns kvar

Miljonlotteriet har också kvar sitt tidigare välkomsterbjudande som ger dig 200 kr i bonuspengar när du sätter in och omsätter 100 kr. Det är bara att välja det erbjudande som passar dig bäst.

Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du registrera dig, sätta in och spela för 100 kr inom 60 dagar. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut, men allt du vinner för de 200 kronorna går fint att ta ut direkt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt

Vinterbingo – nytt spel med 40 000 kr i jackpott

Förutom det nya bonuserbjudandet är Miljonlotteriet också aktuella med ett nytt säsongsanpassat bingospel med namnet Vinterbingo. Brickorna kostar 4 kr och i varje spelomgång finns en jackpott på minst 40 000 kr att tävla om. I Vinterbingon spelas variantbingo med 75 bollar där priser delas ut till de som först får 1 rad, 2 rader, 3 rader, 4 rader och 5 rader. För att vinna jackpotten måste man få fem rader inom 50 nummer.

Låter det spännande? Kika in och utforska Vinterbingon hos Miljonlotteriet.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.