Öka dina vinstchanser i bingoVälj rätt hall

Bingo klassas normalt som ett slumpspel och till skillnad från exempelvis poker på nätet kan man knappast ställa sitt hopp till skicklighet i sin jakt på de stora vinsterna. Men trots att spelet inte bygger på skicklighet, finns det flera tips som kan hjälpa dig att vinna lite oftare. Här kommer vi att gå igenom några av dessa.

För det första bör du som spelare välja bingohallar eller spel där det inte finns så många spelare. Ju fler spelare som slåss om vinsterna, desto svårare blir det att vinna. Enkel matematik med andra ord. Du bör också tänka på att leta efter spel med extra jackpottar eller höga bonusar. Även om just detta tips inte ökar din procentuella vinstchans blir en eventuell vinst betydligt högre än normalt.

Anpassa ditt spel efter plånboken

Spela på brickor som kostar mer, då blir den eventuella vinsten också högre. Detta är förstås en sanning med modifikation. Det gäller att hitta en balans och framförallt en nivå som passar en själv och ens plånbok. Och kom ihåg att detta är inte ett spel där det går att spela ihop brödfödan, utan främst spelar man för nöjes skull. Men vinsten blir förstås högre på en bricka som kostar lite mer än en bricka som är billigare.

Läs recensioner

En annan aspekt att ta med i beräkningarna när du vill öka dina vinstcahnser är att spela på sajter som har ett gott rykte. På så sätt undviker du suspekta aktörer som inte alltid är helt rumsrena. Ett bra sätt att skaffa sig mer information om vilka hallar som är seriösa är att läsa recensioner över hallarna. Där hittar du ofta information, bakgrund, rekommendationer och aktuella bonusar från seriösa aktörer.

Sluta spela i tid

Sist men inte minst bör du sluta spela i rätt tidpunkt, oavsett om du vinner eller förlorar. Detta är kanske den enskilt viktigaste aspekten att tänka på när du spelar online. Samtidigt är det kanske den allra svåraste att följa. Många är de spelare som fortsatt spela när de hamnat i en vinnande trend, bara för att senare se allt vända och alla vinster gå upp i rök. Detsamma gäller omvänt, när du hamnat i en förlorande trend är det mycket bättre att ta en paus och komma tillbaka senare än att försöka vinna tillbaka det man förlorat. Som sagt, denna princip är inte alltid så enkel att följa, men ska du maximera dina vinstchanser är den helt avgörande.