• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bild på pottraketen, en tecknad rymdraket som flyger uppåt i rymden och visar en vinstmultiplikator i fönsterrutan. Bredvid pottraketen står texten "Pottraketen höjer potten".

Miljonlotteriet fortsätter utveckla sin bingo. Nu kan vi meddela att de infört en pottraket i spelet Zoobaloo bingo. Pottraketen kan dyka upp i vilken spelomgång som helst och höja prispotten. Spännande va?

För ett tag sedan kunde vi berätta att Miljonlotteriet har infört Miljonjackpotten i bingo- och lottavdelningen. Det är en progressiv jackpott som ökar i värde allt eftersom det spelas hos Miljonlotteriet. Två gånger om året lottas potten ut och alla som spelar bingo eller köper lotter hos Miljonlotteriet tjänar lotter till dragningen. Man får en lott för varje spelad krona. Just nu är Miljonjackpotten uppe i över 500 000 kr och väntar på att lottas ut till en lycklig spelare.

Pottraketen – spännande nyhet i bingon

Nu kan vi även avslöja att Miljonlotteriet infört Pottraketen i bingospelet Zoobaloo där man spelar 75-bollars variantbingo. Pottraketen kan aktiveras slumpmässigt i vilken spelomgång som helst i Zoobaloo bingo och höja prispotten. Hur mycket prispotten ökas med visas i raketens fönsterruta precis innan spelomgången startar.

I Zoobaloo spelas som sagt variantbingo med 75 bollar vilket betyder att man betalar ut vinster till de som först får bingo på en rad, två rader, tre rader, fyra rader och full bricka. Brickorna kostar 10 kr och brickan har 5×5 nummer.

Nya bingospelet Påskägget

Påsken har också gjort entré i bingon hos Miljonlotteriet. De har lagt upp bingospelet påskägget där man kan spela mönsterbingo med 75 bollar för 3 kr per bricka. För att vinna gäller det att bli först att fylla hela den fyrkantiga ramen med nummer på brickan. I spelet finns dessutom en så kallad tillsammansjackpott där vinnaren av jackpotten får halva värdet och övriga spelare i spelomgången får vara med och dela på den andra halvan. Jackpotten är värd minst 5000 kr och faller ut om någon lyckas få bingo inom 42 bollar.

Du hittar mer information om pottraketen, miljonjackpotten och det nya bingospelet påskägget på Miljonlotteriets webbsida.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.