Hitta rätt bingohall

Är du en ny spelare som aldrig tidigare spelat bingo? Eller brukar du spela live och känner dig sugen på att testa att spela på Internet? I så fall ska du läsa igenom denna korta text som tar upp utformningen av en bingohall. Alla centrala element i hallen berörs, allt för att du som nybörjare inte ska behöva känna dig helt vilsen när du för första gången väljer att spela på nätet.

En hall är det forum där själva spelandet utförs. Men först måste du förstås välja den hall där du vill spela på nätet. Ett bra sätt att hitta en sådan är att läsa oberoende recensioner över hallarna på nätet. Där får du reda på en hel del bra information som underlättar ditt val.

Utnyttja gratiserbjudanden

Nästa steg är att registrera sig på den bingohall du valt. När du gjort det är det bara att börja utforska hallens utformning. Flera hallar online ger dig som ny kund ofta en liten startbonus eller ett erbjudande där du kan testa de olika spelen utan att behöva sätta in pengar. På så sätt får du en perfekt introduktion till just den hall du har valt.

Brickan

Brickan är förstås den centrala delen i hallen. Du köper brickor efter eget tycke och kan ofta välja just de brickor du vill spela med. Inga konstigheter. När du köper en eller flera brickor gör du det med ditt konto, där du antingen erhållit en bonus eller satt in egna pengar. Ditt konto är allt som oftast väl synligt och du kan även klicka dig vidare och få en översikt över dina transaktioner.

Bollrännan, supporten och chatten

En tredje del som också är en stor del av en bingohall är bollrännan där numren på bollarna visas. Den fjärde och sista stora avdelningen är chatten. I chatten kan du få hjälp med dina frågor (här fungerar också supporten) av speciella chattvärdar. Dessa värdar anordnar även specialtävlingar direkt i chatten. I chatten kan du självklart även interagera med de spelare som spelar samtidigt som dig. Funktionen är oftast väldigt uppskattad bland spelarna.