FaktaI denna avdelning kommer du att kunna läsa allmänna bingoartiklar relaterade till det folkära spelet. Vi kommer att fylla på med aktuell och läsvärd information, för att du ska få trevlig underhållning och samtidigt kanske lära dig någonting nytt.

Visste du till exempel att spelet troligtvis har sitt ursprung i ett italienskt nummerlotteri från 1500-talet? Eller att den högsta vinsten som har betalats ut i bingolotto är 31,5 miljoner kronor? Detta och mycket mer kan du läsa dig om i artikeln Fakta om spelet.

I artikeln Bilbingo får du tips och råd om hur du spelar detta, ett kärt nöje för både unga och gamla. Till exempel får du veta vad som kan vara bra att ha med sig när det är dags för en sådan spelkväll.

Håll utkik efter nya artiklar som publiceras med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad.

Fler artiklar i menyn

Hittar du inte vad du söker i denna avdelning, testa gärna våra andra menylänkar.

I Nybörjarguiden får du lära dig det mesta du behöver för att komma i gång och spela på nätet. Du får även veta hur du ökar dina vinstchanser, samt en del andra värdefulla tips.

Under Recensioner kan du läsa våra recensioner av olika bingorum. Ta gärna hjälp av dessa för att hitta ett rum som passar just dig, där du kan spela roliga spel, delta i chatten och hitta bra bonusar. Det är oftast en smaksak vilken sajt man gillar, men förhoppningsvis kan du få lite vägledning av recensionerna i jakten på ett bra rum.

Vi ger dig också aktuella spelnyheter. Du kan ofta läsa om olika kampanjer från sajterna, till exempel tävlingar och erbjudanden som du kan tjäna på att ta del av. Vi hoppas ditt besök hos oss både blir nyttigt och underhållande för dig som spelare!

Fakta om spelet
Bingokryssning
Lojalitetsprogram
Myter
Vinster
Julkampanjer 2015